Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya namuslu ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın bapsı bek ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve kolaylıkla ziyan görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Hatta, Yangın Çıkış Kapısı yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel hâlet çabucak kapının olabilir olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

5-) Içki malzeme kullanılacaksa bu tarz şeylerin kesinlikle ısıya dayanıklı olması elzemdir. Hassaten yangın çabucak camın kırılmasını engellemek dâhilin lafın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak süflida taraf düz illere bakım vermekteyiz.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page