Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Binanın yürekinden aşağıya hak nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdivenlerinin yeterli degajeliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. Ekseri, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da elverişli boyutlarda olmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en koskocaman kazanımı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Hassaten, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla bağlantılı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yekûn çıkış kocaliği, 32 nci maddeye gereğince hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının ünite oylumlulikten geçen şahıs skorsına kürsüü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut bileğerden azca olamaz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından emin ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde önemli bir ustalıklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı denetçiünde imal edilmelidir.

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde koca skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına hiçbir çıkış yerinde kabul edilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen yerlere ve nüshalara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada Yangın Kapısı Fiyatları 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık kucakin yeğleme edilir.

Yangın Kapısı allıkırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı etkili dayanıklılık gösteren malzemelerden örgülmış olmalıdır. Ekseriya yangına dayanıklı çelik veya bedduaşap malzemeler tercih

Report this wiki page